A Sport

A sportban a győztes és a vesztes között sokszor ezredszázaléknyi különbségek döntenek. Minden sportoló igyekszik a legalaposabban felkészülni és teljesítményét optimalizálni. Sokszor akár illegális, egészségkárosító szerek alkalmazásával is. Létezik azonban egy olyan módszer, ami teljesen legális, kockázatmentes, ráadásul az egészséget is javítja.

Harasztosi László azon kevesek egyike, aki különleges képességgel született a világra. Képes a körülöttünk lévő tiszta energiát, az úgynevezett kozmikus energiát összegyűjteni, és az ember energiaközpontján keresztül az emberi szervezetbe irányítani.

A világot a kozmikus energia működteti, a látható és láthatatlan világ ebből az energiából áll, éppúgy mint az emberi test. A betegségek kialakulásának oka az, hogy a test energiarendszere nem megfelelően működik, felborul. A parafenomén képes ezt a felborult energiarendszert rövid idő alatt helyreállítani, és azonnal megindul a gyógyulás folyamata.

A különleges, fájdalommentes kezeléshez néhány alkalomra van csak szükség. Az első kezelés után már sokkal jobban érzi magát a páciens. A végső cél azonban nem csak az átmeneti javulás, hanem a teljes felépülés, illetve a teljesítményt fokozó plusz energia birtoklása. Különösen fontos ez azoknak a sportolóknak, akik a versenyek felkészülési időszakában, és a versenyeken is, nagyon komoly fizikai terhelésnek vannak kitéve. A parafenomén által alkalmazott módszer nagyon hatásos, és teljesen legális.

Harasztosi László így nyilatkozott:
" A kiválasztott sportolót, vagy csapatot a felkészülés időszakában rendszeresen feltöltöm fókuszált, kozmikus energiával. Az energiát közvetlenül a körülöttem lévő térből nyerem, amivel a sportoló testének energiaközpontjait energiacsatornáin keresztül töltöm fel. Az energiafeltöltés a fizikális edzésmódszerekkel csak kis mértékben és hosszú idő alatt lehetséges. Az energiaközpontok közvetlen energiaátadással rövidebb idő alatt , és nagyobb mértékű energiával telnek meg. Segítségemmel 30-40%-kal, egyeseknél 50-60%-kal is meg lehet növelni a pszichikai, fizikai hatékonyságot, teljesítményt.

Természetesen szükség van a hagyományos edzésre is, amikor a sportoló belülről tölti fel energiaközpontjait. Módszerem hatására a sportoló azt érzi, hogy máskor ekkora erőfeszítésnél már ereje végső határán járt, most azonban még vannak tartalékai.

Az általam végzett energiafeltöltés az izmokat rugalmasabbá, terhelhetőbbé teszi, a reakcióidőt lerövidíti, és minden szempontból a nagyobb erőkifejtés lehetőségét biztosítja. A test sejtjei nagyobb mennyiségű oxigén felvételére válnak képessé, és a tápanyagokat is jobb hatásfokkal hasznosítják. Javítják az általános fizikai állapotot, és a lelki hozzáállás is jobb lesz.

A módszer működik a sportolás közben elkerülhetetlen sérülések kezelésénél is. Ezek általam sokkal gyorsabban gyógyulnak. Ha pedig szükség van valamilyen orvosi, sebészeti beavatkozásra, akkor is az energiakezelés jelentősen lerövidíti a gyógyulás idejét, mindenféle regenerációt gyorsít. Azokon a bajokon is hatékonyan segítek, ahol a szokásos orvoslás nem tud megfelelő eredményességgel működni."

NÉHÁNY PÉLDA

Álljon itt néhány név, akiket Harasztosi László kezelt.
Repka Attila, Darnyi Tamás, Szabó József, Pessuth Rita, Koósz Zoltán, Benik Balázs, Berki Krisztián, Madaras Ádám, Marosi Ádám, Székely Zoltán, Petőváry Zsolt, Ábrahám Zoltán, Decsi Tamás, Krizsán Szabolcs és még sokan mások. A sporteredmények magukért beszélnek.
Egyik válogatott birkózó súlyos beteg lett. Nagyon gyorsan meg kellett volna gyógyulnia, hiszen a válogatott keret nélkülözhetetlen tagja volt. Gyógyulására a következő verseny kezdetéig semmi remény nem volt. Ekkor keresték meg a parafenomént, aki néhány óra alatt Miskolcra ért, és megkezdődött a "kezelés". A szokottnál erősebb szervezeten szinte szemmel követhető volt a gyógyulás folyamata. Én csak megpróbáltam, ami lehetetlennek tűnt - mondta az esetről Harasztosi László.

A parafenomén a Magyar Birkózó Szövetségnek is titkos "mágusa" volt egy időben. Repka Attila –kötött és szabadfogású - birkózó éppen az egy hónap múlva kezdődő Európa-bajnokságra készült, amikor az egyik edzésen részleges térdszalag-szakadást szenvedett. A világklasszis sportoló ellenőrzésre a sportkórházba járt, de kezelésre Harasztosi Lászlóhoz ment. Az eredmény? Európa bajnoki aranyérem!
A sajtó arról tudósított, hogy az ismert bioenergetikus, Harasztosi László az MTK futballcsapatánál bioenergetikai teszteket végez. Igazából segített nekik felkészülni a bajnokságra. Amikor elkezdődtek a kezelések, az MTK az ötödik helyen állt. Két hónap múlva pedig már az élre került, így a bajnoki kupát ez a csapat vehette át.