Az energetizáló érme használata

Harasztosi László kozmikus energiával feltöltött érméje valóságos csoda.

Ez a parafenomén által feltöltött érme az öngyógyítás új eszköze, az egészséges élet biztosítéka.

Ezt a feltöltött érmét ellazult helyzetben figyelemfókuszáló gyakorlatok során használhatjuk testi és lelki problémáink csökkentésére.

Vegyük ki az érmét a kapszulából és helyezzük a jobb tenyerünkbe. Két-három percig fogjuk a tenyerünkben, majd ezt követően helyezzük fel a homlokunk közepére. Kis ideig a jobb kezünkkel tartsuk az érmét a homlokunkon, oly módon, hogy a szemsugaras felület simuljon a homlokunkra és az írásos felület nézzen kifelé. Rövid ideig tartsuk ott a jobb kezünkkel, majd engedjük el akkor, amikor az érme már odaragadt a homlokunkhoz. Érezzük azt, hogy az érme felmelegszik. A bal kezünket eresszük le, ujjainkat fordítsuk a föld felé, akár ülő, akár fekvő, akár álló helyzetben vagyunk. A jobb kezünket helyezzük a beteg, fájó vagy energiahiányos testrészre. Gondolatban koncentráljunk a beteg testrészre, és érezzük azt, hogy az energia oda áramlik. A gyakorlatot minimum 15, maximum 60 percig végezzük egy nap folyamán.

Tájékoztatásul közöljük, hogy az érmében található energia igen nagy, ennek ellenére véges. Amennyiben súlyos a betegsége, több energia fogy el, de általában normál használat esetén az érmében található energia másfél-két évig elégséges.

erme-a

erme-b